КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Kefta

  • Кефта
  • 500г баранини або телятини
  • 3 ложки зелені петрушки
  • 1 цибулина
  • 2 ложки зелені м"яти
  • 2 ложки материнки меленої *
  • сіль, перець
  • 8 дерев"яних шпажок


Шпажки занурити у воду на пів-години.
М"ясо змолоти, всипати петрушку, м"яту, дрібно посічену цибулю, материнку, поперчити та посолити до смаку.
Добре вимішати фарш руками.
Розкатати в ковбаску, розділити на вісім частин.
Настромити ковбаски на шпажки та обтиснути фарш руками, надавши форми сигари.
Затім ковбаски обсмажити на грілю або в пательні на олії.

Материнка - тим"ян, чебрець, чабер, душиця (Thymus serpyllum)


Tags: Закуска, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments