КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рибна юшка з консерви

Почистити та порізати кубиками три картоплини, одну морквину, порізати пополам десяток зелених маринованих оливок,дрібно покраяти цибулину. 


Овочі, лавровий листок та половину покраяної цибулі всипати до баняка, залити водою, поставити на вогонь варитися.Через 5 хвилин, як почне кипіти - всипати 50г рису.

Решту покраяної цибулі обсмажити в олії до золотистого кольору, затім влити склянку томатного соку.

Готувати на малому вогні протягом 15 хвилин, час від часу помішуючи.

Відкрити консерву.

Як рис стане м"яким, висипати до баняка.

Затім всипати цибулю з томатом.

Всипати 5-6 розтовчених зерен чорного перцю та коляндри (коріандру).

Вичавити зубчик часнику.

Вкинути плястерок цитрини, всипати кришеної зелені петрушки та посолити до смаку.

Дати настоятися під кришкою зо 20 хвилин.

А тепер можна подавати.

 
Tags: Крупи, Перші страви, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments