?

Log in

No account? Create an account
03 червень 2006 @ 18:02 Рибна юшка з консерви
Почистити та порізати кубиками три картоплини, одну морквину, порізати пополам десяток зелених маринованих оливок,дрібно покраяти цибулину. 


Овочі, лавровий листок та половину покраяної цибулі всипати до баняка, залити водою, поставити на вогонь варитися.Через 5 хвилин, як почне кипіти - всипати 50г рису.

Решту покраяної цибулі обсмажити в олії до золотистого кольору, затім влити склянку томатного соку.

Готувати на малому вогні протягом 15 хвилин, час від часу помішуючи.

Відкрити консерву.

Як рис стане м"яким, висипати до баняка.

Затім всипати цибулю з томатом.

Всипати 5-6 розтовчених зерен чорного перцю та коляндри (коріандру).

Вичавити зубчик часнику.

Вкинути плястерок цитрини, всипати кришеної зелені петрушки та посолити до смаку.

Дати настоятися під кришкою зо 20 хвилин.

А тепер можна подавати.

 
Дослід
кіт
kag0r: