КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

М"ясні ковбаски

  • Чевап
  • 400г меленого м"яса
  • 2 картоплини
  • 2 яйця
  • 4 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • мелений червоний перець
  • сіль, чорний перець
  • олія

Картоплю відварити в "мундирах", почистити та розім"яти, 
змішати з м"ясом, влити жовтки, всипати натерту цибулину на терці,  
товчений часник,  поперчити, посолити та добре вимішати.
Розкатати з маси невеличкі ковбаски, вмокнути їх в збитий білок 
та обсмажити в киплячій олії на пательні.
До столу чевап подають з соусом "Тартар".
Соус "Тартар"
100 г майонезу, 
1—2 ст. ложки білого вина, 
1 ст. ложка лимонного соку, 
1 ч. ложка гірчиці, 
1 ст. ложка сметани, 
цукрова пудра на кінчику ножа, 
перець, сіль.
Tags: Закуска, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments