?

Log in

No account? Create an account
15 червень 2006 @ 20:22 Капуста з квасним молоком
  • Капуста в молоці
  • головка молодої капусти
  • квасне (кисле)  молоко
  • сметана
  • борошно
  • сіль

Головку капусти пошаткувати, посолити та добре вим"яти.
Видушити руками сік.
Залити капусту квасним молоком, всипати порізаної молодої цибулі та поставити на вогонь.
Тушкувати на малому вогні до готовності.
Під кінець всипати ложку борошна та влити сметани до потреби.
Розмішати та зняти з вогню.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:horstwessel
Date:15 червня 2006 19:57 (UTC)
(Понюхати)
всьо пєсдатто, шєхв, тока шта такойє "кваснойє малако"?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:17 червня 2006 07:08 (UTC)

"кваснойє малако"

(Понюхати)
а оце як молоко свіже поставиш в тепле місце на день - два і воно скисне.