?

Log in

No account? Create an account
20 червень 2006 @ 17:04 Картопля в сметані
  • 1 кг молодої картоплі
  • 100г вершкового масла
  • 100г сметани
  • зелень цибулі та кропу
  • сіль


Необхідно вибирати картоплю невеликих розмірів.
Її обшкрябати, промити, порізати навпіл та відварити в підсоленій воді.

Затім злити воду, вкинути до картоплі масло, обсмажити її до золотистого кольору, влити сметану кімнатної температури, всипати посічену зелень,посолити, перемішати, дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.



До картоплі подають кисле молоко.


Дослід
кіт
kag0r:
From:metalliova
Date:20 червня 2006 18:39 (UTC)
(Понюхати)
ням-ням :)
[User Picture Icon]
From:d_a_z_bastard
Date:27 червня 2006 15:42 (UTC)
(Понюхати)
дякую :)