КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопля в сметані

  • 1 кг молодої картоплі
  • 100г вершкового масла
  • 100г сметани
  • зелень цибулі та кропу
  • сіль


Необхідно вибирати картоплю невеликих розмірів.
Її обшкрябати, промити, порізати навпіл та відварити в підсоленій воді.

Затім злити воду, вкинути до картоплі масло, обсмажити її до золотистого кольору, влити сметану кімнатної температури, всипати посічену зелень,посолити, перемішати, дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.



До картоплі подають кисле молоко.


Tags: Вершкове масло, Другі страви, Овочі, Сметана
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments