?

Log in

No account? Create an account
21 червень 2006 @ 12:27 Запечена картопля з сиром
  • картопля
  • яйце
  • сир "Чеддер"
  • сіль, червоний перець
Картоплю слід вибирати правильної подовгастої форми.
Її слід ретельно промити та відварити в "мундирах".
Затім  картоплини розрізати поздовж навпіл.
При допомозі чайної ложечки вибрати середину картоплини.

Вибрану картоплю розім"яти, всипати трохи тертого сиру, вбити яйце, посолити та вимішати.
Цією масою наповнити половинки картоплин. Поперчити червоним перцем.
Їх виложити на бляшку та помістити на 15хв в духовку, розігрітої  до 200*С.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:21 червня 2006 09:52 (UTC)
(Понюхати)
або: до розім’ятої картоплі додати порізану кубиками шинку, такими ж квадратиками кольоровий солодкий перець, кубиками сир; нафарширувати картоплю, а зверху посипати тертим сиром і запекти. Без яйця.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 10:11 (UTC)

а ще...

(Понюхати)

як би ми готували удвох, то такого би нафантазували!
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:21 червня 2006 10:12 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
страшно уявити:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 10:17 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
чому страшно, приємно уявити:)))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:21 червня 2006 10:23 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
(думки вголос) мда, правду мені сестра сказала про перші сім днів після дня народження%)
може, через тиждень напишу:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 10:26 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
окрім содової спиртне подавали?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:21 червня 2006 10:29 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
трошки вина, але я не про похмілля:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 10:31 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
тоді чекаю один тиждень
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:21 червня 2006 10:34 (UTC)

Re: а ще...

(Понюхати)
%)
[User Picture Icon]
From:o_bu
Date:21 червня 2006 10:01 (UTC)
(Понюхати)
Їстоньки хочу :((((
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 10:32 (UTC)
(Понюхати)
з якої страви почнемо?
[User Picture Icon]
From:o_bu
Date:21 червня 2006 10:38 (UTC)
(Понюхати)
Ой, не мучте мене...
Помру ж, слиною удавлюся...
Дайвайте, щось не дуже складе, що можна швиденько на роботі скаламутити)))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 12:37 (UTC)
(Понюхати)
[User Picture Icon]
From:skammi
Date:21 червня 2006 12:20 (UTC)

душенина из баранины

(Понюхати)
Уж и не помню точного названия. Но суть та же:

- картошеку (600 гр.) почистить и нарезать слоями;
- баранину (мякоть тоже грамм 600) нарезать шматочками;
- сир - натереть горкой :)
- соль, перец, специи - кому как нравится.

Все просто: слой мяска, слой картошки, слой приправ, слой мяска, слой картошки, слой приправ и так, пока все не закончится. Потом на 40 минут в духовку. И Готово! Украсить зеленью, огурчиком и 500 гр. водавки (холодненькой). Ента порцайка на 3 персоны!

Кстати, кому не нравится сыр, могут использовать сметану, очень карашо идет!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 червня 2006 12:33 (UTC)

Re: душенина из баранины

(Понюхати)
чи сметану...а ще краще бешамель