- картопля
- яйце
- сир "Чеддер"
- сіль, червоний перець
Картоплю слід вибирати правильної подовгастої форми.
Її слід ретельно промити та відварити в "мундирах".
Затім картоплини розрізати поздовж навпіл.
При допомозі чайної ложечки вибрати середину картоплини.

Вибрану картоплю розім"яти, всипати трохи тертого сиру, вбити яйце, посолити та вимішати.
Цією масою наповнити половинки картоплин. Поперчити червоним перцем.
Їх виложити на бляшку та помістити на 15хв в духовку, розігрітої до 200*С.

Її слід ретельно промити та відварити в "мундирах".
Затім картоплини розрізати поздовж навпіл.
При допомозі чайної ложечки вибрати середину картоплини.
Вибрану картоплю розім"яти, всипати трохи тертого сиру, вбити яйце, посолити та вимішати.
Цією масою наповнити половинки картоплин. Поперчити червоним перцем.
Їх виложити на бляшку та помістити на 15хв в духовку, розігрітої до 200*С.