?

Log in

No account? Create an account
21 червень 2006 @ 14:19 Картопляні котлетки
  • декілька картоплин
  • зубчик часнику
  • цибулина
  • 2 яйця
  • ложка посіченої зелені петрушки
  • 100г сиру "Бринза"
  • червоний солодкий перець
  • перець, сіль
  • борошно
  • олія


Цибулю та перець дрібно пошакувати і спасерувати на олії, в кінці всипати посічений часник,
 готувати ще  протягом 2-3 хвилин, слідкуючи, щоб часник не пригорів.
Відварити картоплю, розім"яти, всипати пасеровані овочі, петрушку, розтерту бринзу, влити один білок від яйця, поперчити та посолити  обережно, бо бринза солена.
Масу добре вимішати та сформувати невеликі котлетки.
Далі котлетки припорошити борошном, вмокнути в збите яйце та обсмажити в киплячій олії на пательні.
Котлетки можна подати до  м"яса чи риби.
Дослід
кіт
kag0r: