КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Форшмак

  • 2 маринованих оселедці
  • 3 яйця
  • муштарда
  • перець
  • цукор
  • вершкове масло
  • оцет
  • булка пшенична
  • 1 цибулина


Рибу треба почистити, видалити кісточки та хребці і замочити на ніч в молоці.
Відварити яйця на "круто".
Жовтки добре розтерти з ложкою муштарди, дрібкою перцю, 2-ма чайними ложками цукру, 2-ма ложками оцту та 100г вершкового масла.
Замочити булку в молоці, витиснути та пропустити разом з рибою, білками та  головкою цибулі через м"ясорубку.
Затім це все змішати з розтертими жовтками, ретельно перемішати та виложити в тарілку.
Tags: Вершкове масло, Закуска, Овочі, Риба та морепродукти, Хліб, Цукор, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments