?

Log in

No account? Create an account
24 червень 2006 @ 22:20 Форшмак
  • 2 маринованих оселедці
  • 3 яйця
  • муштарда
  • перець
  • цукор
  • вершкове масло
  • оцет
  • булка пшенична
  • 1 цибулина


Рибу треба почистити, видалити кісточки та хребці і замочити на ніч в молоці.
Відварити яйця на "круто".
Жовтки добре розтерти з ложкою муштарди, дрібкою перцю, 2-ма чайними ложками цукру, 2-ма ложками оцту та 100г вершкового масла.
Замочити булку в молоці, витиснути та пропустити разом з рибою, білками та  головкою цибулі через м"ясорубку.
Затім це все змішати з розтертими жовтками, ретельно перемішати та виложити в тарілку.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:26 червня 2006 06:33 (UTC)
(Понюхати)
що таке - муштарда ?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:26 червня 2006 10:06 (UTC)
(Понюхати)
муштарда - гірчиця