?

Log in

No account? Create an account
30 червень 2006 @ 12:48 Тальятелі із соусом базилік
Tags:


Із розрахунку на 2:

макарони barilla (так звані гнізда) 6 гнізд

для соусу:
- дві головки часнику
- 3-4 помідора
- базилік сухий (трошки)
- перець чорний мелений (до смаку)
- пучок базиліку свіжого
- Оливкова олія

варимо макарони в великій кількості води, коли закипить вода дати 3 столові ложки оливкової олії, помішати і акуратно викласти гнізда... після того не рухати і варити на малому вогні до стану "аль денте" - трохи недоварено

соус, у широку пательню наливаємо оливкової олії на 3-4 мм. коли вона нагріється кидаємо почищений і порізаний не дуже мілко часник... підсмажуємо до моменту коли він починає золотавіти і вкидаємо до пательні порізані помідори (різати великими кавалками - 1 помідор на 8-16 кавалків) перемішуємо, досипаємо перцю та трав сухих, накриваємо кришкою, і дивимось коли помідори стануть мякими аж так шо шкірка буде відставати. вкидуємо порізаний базилік, перемішуємо - чекаємо пару хвилин. знімаємо з вогню

відварені макарони викидаємо на тарілки - поки не склеїлися поливаємо соусом і сильно присипаємо тертим пармезаном

готово до вживання

супроводжувати сухим білим


АПД. Який нафік Гумор які нафік Перші Страви - навчіть користуватись тегами!!!!!!!!!
Дослід
joeger: