?

Log in

No account? Create an account
10 липень 2006 @ 12:52 Біфштекс
  • 500г телячої вирізки
  • 3 ложки смальцю
  • цибулина
  • 1 ложка вершкового масла
  • сіль, перець


Вирізку треба порізати поперек волокон на порційні куски товщиною 1,5-2см.
Куски легенько відбити, посолити та поперчити.
Розігріти в пательні смалець і  масло та обсмажити на сильному  вогні м"ясо, доки не утвориться шкірочка. Далі слід збавити вогонь до мінімуму та готувати біфштекс, контролюючи готовність проколюванням виделкою - сік який виділяється при цьому, має бути прозорим.
Цибулю порізати соломкою та спасерувати в жирі від смаження.
Біфштекс поливають жиром, гарнірують пасерованою цибулею, відвареними овочами, рисом чи картоплею.

 

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:cucumber58
Date:10 липня 2006 10:37 (UTC)
(Понюхати)
И шо,це ШЭДЭВР???Посмажь ще яэшню:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:10 липня 2006 10:58 (UTC)
(Понюхати)
за ваші гроші!
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:10 липня 2006 17:14 (UTC)
(Понюхати)
між іншим, не кожен зможе майстерно і правильно засмажити яєшню