КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Біфштекс

  • 500г телячої вирізки
  • 3 ложки смальцю
  • цибулина
  • 1 ложка вершкового масла
  • сіль, перець


Вирізку треба порізати поперек волокон на порційні куски товщиною 1,5-2см.
Куски легенько відбити, посолити та поперчити.
Розігріти в пательні смалець і  масло та обсмажити на сильному  вогні м"ясо, доки не утвориться шкірочка. Далі слід збавити вогонь до мінімуму та готувати біфштекс, контролюючи готовність проколюванням виделкою - сік який виділяється при цьому, має бути прозорим.
Цибулю порізати соломкою та спасерувати в жирі від смаження.
Біфштекс поливають жиром, гарнірують пасерованою цибулею, відвареними овочами, рисом чи картоплею.

 

Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments