?

Log in

No account? Create an account
10 липень 2006 @ 14:27 Відбивна зі свинини з часником
  • 500г свинної вирізки
  • яйця
  • часник, зелень кропу та петрушки
  • смалець, сіль, перець
 Вирізку порізати на куски, товщиною 1см, посолити,  поперчити та відбити, положити до миски з двома збитими яйцями та  двома дрібно- порізаними зубчиками часнику.


Дати полежати пів-години, затім обваляти в сухарях, 

обсмажити в смальці до золотистої шкоринки, 

переложити в сотейник, всипати посіченої зелені петрушки та кропу, влити рештки жиру від смаження,  долити небагато окропу, так щоб покрило м"ясо.
Посолити, накрити кришкою та готувати на малому вогні до готовності. 

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:10 липня 2006 12:02 (UTC)
(Понюхати)
Для чого заливати водою?

переложити - перекласти
кип'яток - окріп
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:10 липня 2006 12:27 (UTC)
(Понюхати)
ага
добавляють трішки води, щоб м"ясо стало ніжнішим
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:10 липня 2006 12:30 (UTC)
(Понюхати)
Боюся, в такому випадку сухарі повідвалюються.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:10 липня 2006 12:35 (UTC)
(Понюхати)
вони перед тим стали "одним цілим", тобто золотистою шкоринкою.
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:10 липня 2006 13:52 (UTC)
(Понюхати)
- спочатку вiдбити
- не солити !!!!!!
- сухарi не потрiбнi
- часник не потрiбен
- окроп ?????????


це що завгодно але.... це не Відбивна ...
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:11 липня 2006 12:44 (UTC)
(Понюхати)
скільки кухарів, стільки і рецептів
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:11 липня 2006 12:54 (UTC)
(Понюхати)
але зальнi принципи страви повиннi зберiгатися )
вiдбивна обсмажу_ться та необов'язково доводится в духовiй шафi

а так у вас не смажене а тушковане м'ясо..