КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Відбивна зі свинини з часником

  • 500г свинної вирізки
  • яйця
  • часник, зелень кропу та петрушки
  • смалець, сіль, перець
 Вирізку порізати на куски, товщиною 1см, посолити,  поперчити та відбити, положити до миски з двома збитими яйцями та  двома дрібно- порізаними зубчиками часнику.


Дати полежати пів-години, затім обваляти в сухарях, 

обсмажити в смальці до золотистої шкоринки, 

переложити в сотейник, всипати посіченої зелені петрушки та кропу, влити рештки жиру від смаження,  долити небагато окропу, так щоб покрило м"ясо.
Посолити, накрити кришкою та готувати на малому вогні до готовності. 

Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments