КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Міланська котлета

  • свинна вирізка
  • яйце
  • сухарі паніровочні
  • вершкове масло, сіль
М"ясо порізати на тоненькі скибки, з розрахунку 100г на котлету.
Відбити кожен  кусок скалкою через харчову плівку.
Вона  дасть змогу відбити м"ясо досить тонко.

Обваляти в борошні.

Затім в збитому яйці.

А потім обваляти в сухарях.

Розтопити масло в пательні та обсмажити м"ясо з двох сторін до золотистої шкоринки.
Смаження займе приблизно 4 хвилини часу на одну сторону.

Котлету подають з лимоном, солять під час їди.
Tags: М'ясо та лівер, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments