?

Log in

No account? Create an account
18 липень 2006 @ 18:29 Лікер
Tags:
  • БАНАНОВИЙ
  • 400мл питного спирту
  • 500г бананів (без шкірки)
  • 300г цукру
  • 200мл білого столового вина
  • 3-4 гвоздички
  • шкірка з одного лимона

Банани порізати кружальцями та виложити пошарово з цукром до бутлі.
Залити вином та поставити на підвіконник до сонця на десять днів.
Подалі до бананів влити спирт, вкинути шкірку лимона та гвоздички.
Все добре перемішати, герметично закрити та винести в темне місце на один місяць.
По закінченню рідину профільтрувати та розлити в пляшки, 
які герметично закоркувати та винести в темне місце на декілька місяців для кінцевого настоюювання.


Дослід
кіт
kag0r: