?

Log in

No account? Create an account
20 липень 2006 @ 21:15 Лікер
Tags:
  • АБРИКОСОВИЙ
  • 500мл питного спирту
  • 20 абрикосок
  • 2л білого столового вина
  • 500г цукру
  • дрібка кориці


Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточки.
Влити вино до емальованої посуди, всипати абрикоси, 
поставити на вогонь, довести до кипіння.
Кип"ятити п"ять хвилин.
Зняти з вогню, влити спирт, всипати корицю, 
розколотити та поставити знову на вогонь, 
довести до кипіння і знову зняти, 
через хвилинку повторити, затім ще раз.
Подалі накрити кришкою та залишити на п"ять днів для настоюювання.
Профільтрувати, розлити в пляшки та закоркувати.

Дослід
кіт
kag0r: