КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Індик з полентою

  • 2 індичих стегна
  • 6 морквин
  • 2 головки часнику
  • 1 цибулина
  • 30г родзинок
  • 50мл коньяку
  • 300г поленти
  • листки шавлії
  • оливкова олія
  • овочевий бульйон
  • сіль, перець
Часник та цибулю почистити і порізати кусочками.

Родзинки залити гарячою водою.
Стегна розібрати, видалити шкіру, кістки та прожилки.

М"ясо порізати на невеликі шматочки, всипати порізані часник та цибулю, 
посолити, поперчити, влити коньяк, 
накрити посуд покришкою та поставити на годину до холодильника, 
щоб замаринувалося.

Моркву почистити та порізати брусочками.

До пательні влити 3 ложки олії , всипати м"ясо, родзинки, шавлію

 та смажити 5 хвилин.

Затім всипати моркву, влити зо два черпака бульйону та тушкувати 
ще під кришкою на малому вогні 20 хвилин.

На тарілку виложити пірамідкою поленту, а навколо тушковане м"ясо з овочами.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments