КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопляна зупка

  • 500г картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 помідор
  • 1 яйце, зелень петрушки
  • 1 солодкий перець
  • лавровий лист, перець
  • олія, сіль


Цибулю дрібно посікти та спасерувати на олії, всипати порізаний кубиками солодкий перець, дати ще потушкуватись зо 5 хвилин на малому вогні.
Затім влити 1 літр води, вкинути лавровий листок,всипати порізану картоплю, дрібно порізану помідору без шкірки, поперчити та посолити до смаку.
Готувати 20 хвилин, на останок влити до зупки збите яйце.
При подачі до столу, страву заправити посіченою зеленою петрушкою.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments