?

Log in

No account? Create an account
03 серпень 2006 @ 15:12 Овочеві лодочки з баклажанів
  • 2 баклажани
  • 2 цукіні
  • 2 морквини
  • 6 помідорок-вишеньок
  • зубок часнику
  • орігано, олія, перець
  • твердий сир, сіль
Баклажани розрізати навпіл, вибрати ложечкою м"якоть, щоб утворились "лодочки".
Затім їх легенько обсмажити на сухій пательні з двох сторін.
Це можна зробити також на грилі.
До пательні влити трохи олії, вкинути  часник, моркву та цукіні порізані кружальцями, помідори порізані дольками,подрібнену м"якоть з баклажанів.
Посолити та поперчити.
Все це тушкувати 15-20 хвилин, з них 10 хвилин під кришкою.


Далі цією масою наповнити половинки, посипати орігано, затім притрусити тертим сиром чи накрити  скибочками з нього.
Лодочки помістити в добре розігріту духовку на 5-6 хвилин, щоб розтопився сир.

Подавати одразу.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:03 серпня 2006 12:43 (UTC)
(Понюхати)
Чудова страва! Є також непоганий варіант з додаванням меленого м'яса :)

Тільки, блін, знов мовні проколи: ну що за "лодочки"? :))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 13:06 (UTC)
(Понюхати)
нецки%))