КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Овочеві лодочки з баклажанів

  • 2 баклажани
  • 2 цукіні
  • 2 морквини
  • 6 помідорок-вишеньок
  • зубок часнику
  • орігано, олія, перець
  • твердий сир, сіль
Баклажани розрізати навпіл, вибрати ложечкою м"якоть, щоб утворились "лодочки".
Затім їх легенько обсмажити на сухій пательні з двох сторін.
Це можна зробити також на грилі.
До пательні влити трохи олії, вкинути  часник, моркву та цукіні порізані кружальцями, помідори порізані дольками,подрібнену м"якоть з баклажанів.
Посолити та поперчити.
Все це тушкувати 15-20 хвилин, з них 10 хвилин під кришкою.


Далі цією масою наповнити половинки, посипати орігано, затім притрусити тертим сиром чи накрити  скибочками з нього.
Лодочки помістити в добре розігріту духовку на 5-6 хвилин, щоб розтопився сир.

Подавати одразу.
Tags: Закуска, Овочі, Олія, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments