КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Фунгетті

  • 1 кг баклажанів
  • пучок зелені петрушки
  • часник
  • олія, сіль

Баклажани помити та порізати на кубики.
Всипати до глибокої миски, добре посолити та залишити на пів-години.
Затім їх добре промити у холодній воді, відкинути на сито та дати стекти воді.
Влити в пательню трохи олії та обсмажити до золотистого кольору зо два зубчики часнику, далі всипати баклажани, готувати 5 хвилин.
Потім всипати половину подрібненої зелені, посолити.
Через наступних 5 хвилин всипати решту петрушки, якщо баклажани готові, то можна знімати з вогню та подавати до столу.
Страва має грибний присмак.

Tags: Закуска, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 11 comments