?

Log in

No account? Create an account
03 серпень 2006 @ 16:07 Фунгетті
  • 1 кг баклажанів
  • пучок зелені петрушки
  • часник
  • олія, сіль

Баклажани помити та порізати на кубики.
Всипати до глибокої миски, добре посолити та залишити на пів-години.
Затім їх добре промити у холодній воді, відкинути на сито та дати стекти воді.
Влити в пательню трохи олії та обсмажити до золотистого кольору зо два зубчики часнику, далі всипати баклажани, готувати 5 хвилин.
Потім всипати половину подрібненої зелені, посолити.
Через наступних 5 хвилин всипати решту петрушки, якщо баклажани готові, то можна знімати з вогню та подавати до столу.
Страва має грибний присмак.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:03 серпня 2006 13:49 (UTC)
(Понюхати)
пішла готувати...
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 13:55 (UTC)
(Понюхати)
смачного
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:03 серпня 2006 13:56 (UTC)
(Понюхати)
та подивимся, що вийде%))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 13:58 (UTC)
(Понюхати)
головне, щоб руки були з правильного...%))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:03 серпня 2006 14:12 (UTC)
(Понюхати)
ну-ну:)
і взагалі ти мене вже три місяці ігноруєш, тому я ще подумаю, чи писати схвальний відгук...
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 14:19 (UTC)
(Понюхати)
та ні!
причина банальна, купа дуже важливих справ, які міняють у моєму житті багато дечого...
тому так виходить
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:03 серпня 2006 14:20 (UTC)
(Понюхати)
невже на пенсію виходиш?:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 14:46 (UTC)

друге

(Понюхати)
рієлтерство для домашніх....%))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:03 серпня 2006 14:49 (UTC)

Re: друге

(Понюхати)
ооооооо, це морока, хай щастить!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 серпня 2006 14:53 (UTC)

Re: друге

(Понюхати)
мерсі
[User Picture Icon]
From:mint_sniff
Date:15 серпня 2006 11:34 (UTC)
(Понюхати)
Спробувала таке, всім сподобалось - тепер чую прохання баклажани готувати саме так. Єдине - часник через специфіку смакових уподобань замінила гострим перчиком. Вдячна за файний рецепт.