КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Баклажани з бринзою

  • баклажани
  • сир Бринза чи Фета
  • томатний сік
  • олія


Баклажани помити та порізати поздовж на язички товщиною пів-сантиметра.
Їх посолити та залишити на пів-години, щоб вийшла юшка.
Затім промити, витерти серветкою.
В пательню влити трохи олії та обсмажити баклажани з двох сторін.

Затім  в пательню влити томатний сік та на малому вогні уварити його протягом пів-години.
Обсмажені баклажани виложити шаром до смащеної олією форми.
Притрусити його тертим сиром, поверх виложити наступний шар, затім сир.
Має бути не менше чотирьох шарів.
Потім все це залити увареним соком та присипати сиром.
Форму помістити в розігріту до 220*С духовку на 20-30 хвилин.

Обсмажені язички баклажанів можна заморозити для подальшого приготування страви зимою.
Для цього їх треба загорнути в харчову плівку та помістити до морозилки.
Перед використання, їх треба розморозити.
Tags: Закуска, Запаси, Овочі, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments