?

Log in

No account? Create an account
03 серпень 2006 @ 16:34 Баклажани з бринзою
  • баклажани
  • сир Бринза чи Фета
  • томатний сік
  • олія


Баклажани помити та порізати поздовж на язички товщиною пів-сантиметра.
Їх посолити та залишити на пів-години, щоб вийшла юшка.
Затім промити, витерти серветкою.
В пательню влити трохи олії та обсмажити баклажани з двох сторін.

Затім  в пательню влити томатний сік та на малому вогні уварити його протягом пів-години.
Обсмажені баклажани виложити шаром до смащеної олією форми.
Притрусити його тертим сиром, поверх виложити наступний шар, затім сир.
Має бути не менше чотирьох шарів.
Потім все це залити увареним соком та присипати сиром.
Форму помістити в розігріту до 220*С духовку на 20-30 хвилин.

Обсмажені язички баклажанів можна заморозити для подальшого приготування страви зимою.
Для цього їх треба загорнути в харчову плівку та помістити до морозилки.
Перед використання, їх треба розморозити.
Дослід
кіт
kag0r: