КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Ставрида під гостро-солодким соусом

  •  ставрида морожена
  • 1 гострий перчик
  • 1 солодкий перець, мелений коріандр
  • 200мл томатного соку
  • часник, цукор, сіль
Рибу треба попередньо розморозити.
Натерти коріандром та сіллю і помістити на добу до холодильника.

Гострий та солодкий перець змолоти м"ясорубкою, залити томатним соком та тушкувати на малому вогні протягом пів-години.
Під кінець вичавити зубчик часнику, всипати по пів-чайної ложки цукру та меленого коріандру, посолити.
Коли соус вистигне, залити ним рибу, попередньо промиту та порізану на шматочки.
Помістити її до холодильника на одну добу.

Риба готова до вжитку.
Tags: Закуска, Овочі, Олія, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments