?

Log in

No account? Create an account
07 серпень 2006 @ 13:39 Ставрида під гостро-солодким соусом
  •  ставрида морожена
  • 1 гострий перчик
  • 1 солодкий перець, мелений коріандр
  • 200мл томатного соку
  • часник, цукор, сіль
Рибу треба попередньо розморозити.
Натерти коріандром та сіллю і помістити на добу до холодильника.

Гострий та солодкий перець змолоти м"ясорубкою, залити томатним соком та тушкувати на малому вогні протягом пів-години.
Під кінець вичавити зубчик часнику, всипати по пів-чайної ложки цукру та меленого коріандру, посолити.
Коли соус вистигне, залити ним рибу, попередньо промиту та порізану на шматочки.
Помістити її до холодильника на одну добу.

Риба готова до вжитку.
Дослід
кіт
kag0r: