?

Log in

No account? Create an account
07 серпень 2006 @ 14:17 Тортик з пательні
  • 200мл 30% сметани
  • пів-склянки цукру
  • 3 склянки борошна
  • пакетик ванільного цукру
  • сіль, поташ
  • згущене молоко "Іриска"

До сметани всипати пів-чайної ложки погашеного поташу, затім цукор, 
пів-чайної ложки солі, пакетик ванільного цукру. 
Пермішати та поступово всипаючи борошно, замісити туге еластичне тісто.
Тісто розтачати на шість тонких коржів, діаметром чуть більше пательні.
Далі коржі обсмажити з двох сторін в сухій пательні до золотистого кольору.
Затім одразу кожен корж змастити невеликою кількістю крему.
Вистиглі коржі добре перемазати кремом та виложити один на одного.
Торт обмастити рештками крему, помістити на декілька годин до холодильника.
Дослід
кіт
kag0r:
From:cossac
Date:07 серпня 2006 11:43 (UTC)
(Понюхати)
цiкаво, спробую :)
[User Picture Icon]
From:fishcka
Date:07 серпня 2006 13:01 (UTC)
(Понюхати)
поташ - сода?
якось я не звикла думати так про неї :о)))))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:07 серпня 2006 13:23 (UTC)
(Понюхати)
ага
[User Picture Icon]
From:vischenka21
Date:07 серпня 2006 14:40 (UTC)
(Понюхати)
наверное очень вкусненько,только наверное очень,очень сладкий.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:08 вересня 2006 16:00 (UTC)
(Понюхати)
і те і друге:)))