КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Тортик з пательні

  • 200мл 30% сметани
  • пів-склянки цукру
  • 3 склянки борошна
  • пакетик ванільного цукру
  • сіль, поташ
  • згущене молоко "Іриска"

До сметани всипати пів-чайної ложки погашеного поташу, затім цукор, 
пів-чайної ложки солі, пакетик ванільного цукру. 
Пермішати та поступово всипаючи борошно, замісити туге еластичне тісто.
Тісто розтачати на шість тонких коржів, діаметром чуть більше пательні.
Далі коржі обсмажити з двох сторін в сухій пательні до золотистого кольору.
Затім одразу кожен корж змастити невеликою кількістю крему.
Вистиглі коржі добре перемазати кремом та виложити один на одного.
Торт обмастити рештками крему, помістити на декілька годин до холодильника.
Tags: Десерт, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments