?

Log in

No account? Create an account
07 серпень 2006 @ 17:38 Картопляна закуска
  • картопля
  • сир "Бринза"
  • яйця
  • помідорки-вишеньки
  • оливки мариновані (без кісточки)
  • ковбаса "Домашня"
  • грудинка копчена
  • перець, орігано, сіль

Ковбасу, грудинку, оливки, помідорки, сир порізати на маленькі кусочки.
Картоплю слід добре помити щіточкою у холодній воді.
Затім відварити в "лушпині".
Вистиглу розрізати поздовж навпіл та виложити в пательню.
На картопляні половинки положити  по декілька кусочків сиру, помідорок, оливок, грудинки, ковбаси.
Змастити збитим яйцем, поперчити, посолити та посипати орігано.
Пательню помістити до розігрітої духовки (220*С) на 10-15 хвилин.
Дослід
кіт
kag0r: