КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Мінтай в клярі з пивом

  • 500г філе мінтаю
  • соєвий соус
  • тертий твердий сир
  • крохмаль, борошно
  • яйце
  • пиво
  • олія, сіль

Філе порізати поперек на смужки шириною 1 сантиметр, 
збризнути соєвим соусом, посолити та залишити на годинку, щоби промаринувалося.
Тим часом треба приготувати кляр, змішавши зі збитим яйцем по ложці борошна, сиру та крохмалю та розвівши його пивом до консистенції сметани.
Далі в  глибоку пательню налити достатньо олії, добре розігріти та вмочуючи шматочки риби  в кляр, обсмажити їх до золотистого кольору.
Обсмажену рибу виложити на тарілку, застелену паперовою серветкою.
До риби подати холодне пиво.
Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments