КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Горіхова мазурка

  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка родзинок
  • 1 склянка волоських горіхів
  • 1 склянка цукру


Попередньо родзинки замочити на декілька годин у воді.
Затім їх змішати з горіхами, цукром, борошном та яйцями, замісивши тісто.
Далі бляшку змастити смальцем, вистлати тісто в неї.
Розігріти духовку до 175*С та помістити бляшку до неї
Випікати біля 30 хвилин, проштрикуючи сірником мазурку для контролю
.
Tags: Десерт, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments