?

Log in

No account? Create an account
11 серпень 2006 @ 13:37 Чахохбілі
  • курка (1-1,2кг)
  • 3 зубка часнику
  • 2 ложки вершкового масла
  • 600г цибулі
  • зелень м"яти, базіліку, петрушки, коріандру
  • 6 помідор
  • сіль, гострий червоний перчик

Обпатрану курку розрізати на невеликі шматки, промити у воді та протерти насухо серветкою.
Помідори занурити на декілька хвилин в окріп, затім зняти з них шкірку.
Розігріти суху пательню та обсмажити куски м"яса зі всіх сторін до золотистої шкоринки, 
злегка посоливши.
Це займе 10-15 хвилин часу.
Пересипати його до каструлі з товстим дном.
Окремо спасерувати на  маслі цибулю, порізану на смужки.
Затім всипати її та  помідори порізані на чвертки до м"яса, 
накрити кришкою та тушкувати біля 30-40 хвилин на малому вогні.
Якщо м"ясо пустить мало соку то можна влити небагато гарячої води.
За 5 хвилин до кінця всипати  товчений часник, шматочки червоного перчика, 
дрібно посічену зелень, досолити.
Чахохбілі - м"ясна страва Грузії
Дослід
кіт
kag0r: