?

Log in

No account? Create an account
12 серпень 2006 @ 13:25 Суп овочевий з фрикадельками та грінками
 
  • пів-капустини
  • 4 картоплини
  • морквина
  • 50г зеленого горошку (можна мороженого)
  • 150г меленої свинини
  • цибулина, хліб житній
  • олія оливкова, борошно
  • зелень петрушки та кропу
  • лавровий лист, перець, сіль
    Картоплю почистити, порізати кусочками, вкинути до каструлі (3л), всипати горошок, положити лавровий лист,  4 горошини перцю, влити воду та поставити на вогонь.
    Затім треба зробити фрикадельки.
    До фаршу  натерти на терці половину цибулини, посолити та поперчити, добре вимішати.

    З фаршу зформувати кульки діаметром 2см.

    Обваляти їх в борошні.

    Фрикадельки  можна також заготовити заздалегідь, заморозивши їх в морозильній камері. 
    Готові фрикадельки помістити до камери.
    Як заморозяться - пересипати їх манкою та переложити в контейнер 
    для подальшого зберігання в морозилці.

    Через 8-10 хвилин всипати шатковану капусту, цибулю та  морквину порізані кубиками.
    За 5 хвилин до кінця варки вкинути фрикадельки, посолити.

    Готовий суп зняти з вогню, заправити подрібненою зеленню, влити 2 ложки олії.

    Суп подають з грінками.
    Для цього скибки житнього хліба обсмажити з одієї сторони в невеликій кількості олії до золотистої шкоринки.
    Затім, як вистигнуть - натерти часником.

    Смачного!
Дослід
кіт
kag0r: