КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Капустяні млинці

  • пів-капустини
  • головка цвітної капусти
  • яйця, цибулина, часник
  • сухарі мелені
  • сіль, перець, олія
    Капусту відварити в підсоленій воді.

    Злити воду, капусту розім"яти.

    Всипати дрібно порізану цибулину.

    Всипати тертий зубок часнику.

    Вбити два яйця.

    Посолити, поперчити та все  добре вимішати.
    Якщо маса вийде задуже рідкою то всипати небагато тертих сухарів. 

    З маси розкатати невеликі кульки.

    Насипати трохи сухарів на стіл.
    Розчавивши кульки, сформувати з них невеликі млинці.

    Обваляти млинці в сухарях.

    Виложити їх на  піднос.

    Розігріти пательню з олією.

    Обсмажити млинці з двох сторін.

    Виложити їх на паперову серветку, щоб видалити лишній жир.

    До столу млинці подають з овочами та сметаною.
Tags: Другі страви, Закуска, Овочі, Олія, Яйця
Subscribe

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Лежні по-лемківськи

    200 г дрібної кукурудзяної крупи залити окропом та зварити. До вистиглої каші всипати ложку борошна, вкинути грудку вершкового масла, вибити яйце,…

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments