КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Капустяні млинці

  • пів-капустини
  • головка цвітної капусти
  • яйця, цибулина, часник
  • сухарі мелені
  • сіль, перець, олія
    Капусту відварити в підсоленій воді.

    Злити воду, капусту розім"яти.

    Всипати дрібно порізану цибулину.

    Всипати тертий зубок часнику.

    Вбити два яйця.

    Посолити, поперчити та все  добре вимішати.
    Якщо маса вийде задуже рідкою то всипати небагато тертих сухарів. 

    З маси розкатати невеликі кульки.

    Насипати трохи сухарів на стіл.
    Розчавивши кульки, сформувати з них невеликі млинці.

    Обваляти млинці в сухарях.

    Виложити їх на  піднос.

    Розігріти пательню з олією.

    Обсмажити млинці з двох сторін.

    Виложити їх на паперову серветку, щоб видалити лишній жир.

    До столу млинці подають з овочами та сметаною.
Tags: Другі страви, Закуска, Овочі, Олія, Яйця
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments