?

Log in

No account? Create an account
21 серпень 2006 @ 18:35 Капустяні котлетки
  • капустина
  • пів-склянки молока
  • 3 яйця
  • пів-склянки манної крупи
  • пів-склянки мелених сухарів
  • олія, сіль, перець
    Капустину дрібно пошаткувати, висипати до каструлі, влити гаряче молоко, поставити на малий вогонь і тушкувати під кришкою, час від часу помішуючи біля 30-ти хвилин.
    Затім поступово всипати манку, помішуючи, щоби не утворилося грудочок.
    Накрити кришкою та тушкувати ще наступних 10 хвилин.

    Як вистигне, вбити яйця, посолити та поперчити д смаку.

    Добре вимішати і сформувати мокрими руками невеликі котлетки,
     занурити в збите яйце, затім обваляти їх в сухарях.

    Затім обсмажити іх в пательні на розігрітій олії.
    Подавати котлетки зі сметаною.

    вихід -  12-14 котлет
Дослід
кіт
kag0r: