КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопляні пальчики

Картоплю відварити в лушпині, як вистигне, почистити та протерти через сито чи м"ясорубку, кладуть у неї сирі яйця, подрібнену зелень петрушки, крохмаль, солять, перчать, всипають дрібку меленого мускатного горіха.
Масу добре перемішують і викачують з неї валики завтовшки 1-2см, нарізують їх завдовжки 5-6см.
Далі валики вмочують в збите яйце, затім в сухарі, поміщають на 10-20хв до морозилки.
Смажать пальчики в добре розігрітій олії до золотистого кольору.

На 500г картоплі - 1 яйце, 1 ложка зелені петрушки, пів--ложки крохмалю, сіль, перець, мускатний горіх, олія, товчені сухарі.
Tags: Борошно, Закуска, Крохмаль, Овочі, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments