?

Log in

No account? Create an account
23 серпень 2006 @ 18:08 Макаронні крокети з грибами
  • 400г макаронів (невеликі трубочки)
  • 300г білих грибів
  • 200г твердого тертого сиру
  • 75мл вершків
  • 100мл бульйону
  • 2 яйця
  • мелені сухарі
  • зелень петрушки, олія


Попередньо замочені гриби відварити в підсоленій воді.
Макарони відварити в підсоленій воді, відкинути на сито.
Пересипати макарони в каструлю, залити бульйоном, всипати сир змішаний зі взбитим яйцем, вершками, дрібно посіченими грибами та петрушкою, добре все вимішати та поставити на годину до холодильника.
Затім з маси сформувати невеликі кульки, вмокнути в збите яйце, затім заанірувати в сухарях.
Крокети обсмажити в добре розігрітіїїй олії.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:08 лютого 2007 08:43 (UTC)

гриби

(Понюхати)
треба на днях спробувати: виглядає дуже смачно, і ніби не довго готується
а якщо білі замінити на печериці або якісь інші гриби? бо я так розумію, що гриби мають бути свіжими, а зараз не сезон на білі :)
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:13 лютого 2007 09:34 (UTC)
(Понюхати)
дзенькую за рецепт
нарешті вчора руки дійшли до крокет, вийшло дуже смачно - дала котові одну спробувати, а той гурман вкрав зі столу другу :))
правда, замінила варені білі на сирі печериці - нічого, нормально вийшло