КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Капуста "Провансаль"

 
На дно каструлі насипати шар шаткованої капусти, затім тертої моркви, посипати товченим часником, затім знову шар капусти, моркви, часник, доки не заповниться доверху.
Окремо в другій каструльці треба приготувати маринад, з розрахунку на 1кг капусти - пів-склянки 6% оцту, пів-склянки олії, ложка солі, ложка цукру.
Маринад добре нагрівають, розмішують і ним заливають капусту.
Капусту залишають на ніч, затім перекладують в банки і поміщають до холодильника.
Термін придатності складає 7-10 днів.

Tags: Закуска, Запаси, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments