КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Слив"янка

В бутель з широкою шийкою насипають повно спілих слив-угорок.
Сливи заливають горілкою чи спиртом, закупорюють і ставлять в темне місце на 4-6 тижнів.
Після цього зливають всю горілку, а в бутель насипають цукру, скільки вміститься.
Замість цукру сливи можна залити холодним цукровим сиропом, приготовленним за пропорцією - 400г цукру на 1,5л води.
Цікор вбирає із слив весь спирт.
Через два тижні сироп зливають і змішують із злитою раніше горілкою, фільтрують, 
розливають в пляшки, закорковують і зберігають протягом півроку.
Після цього слив"янку можна пити.
Tags: Напої
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments