?

Log in

No account? Create an account
26 серпень 2006 @ 16:23 Слив"янка
Tags:
В бутель з широкою шийкою насипають повно спілих слив-угорок.
Сливи заливають горілкою чи спиртом, закупорюють і ставлять в темне місце на 4-6 тижнів.
Після цього зливають всю горілку, а в бутель насипають цукру, скільки вміститься.
Замість цукру сливи можна залити холодним цукровим сиропом, приготовленним за пропорцією - 400г цукру на 1,5л води.
Цікор вбирає із слив весь спирт.
Через два тижні сироп зливають і змішують із злитою раніше горілкою, фільтрують, 
розливають в пляшки, закорковують і зберігають протягом півроку.
Після цього слив"янку можна пити.
Дослід
кіт
kag0r: