КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Лігуміни яблучні

Промите пшоно варять до готовності в киплячому підсоленому молоці.
У готову пшоняну кашу додають розігріте вершкове масло, сирі яйця,  
цукор, обчищені і нарізані дрібними кубиками сирі яблука, 
все разом добре змішують, кладуть у сотейник, змащений маслом, 
ставлять запікати в духовку на 40-50хв.
Готову бабку нарізують скибками і при подачі до столу поливають маслом.
На склянку пшона - 150г яблук, 2 ложки вершкового масла, 2 яйця, 3 склянки молока, 2,5 ложки цукру, 1 ложка вершкового масла для поливки бабки.
Tags: Десерт
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments