?

Log in

No account? Create an account
29 серпень 2006 @ 13:45 Лігуміни яблучні
Промите пшоно варять до готовності в киплячому підсоленому молоці.
У готову пшоняну кашу додають розігріте вершкове масло, сирі яйця,  
цукор, обчищені і нарізані дрібними кубиками сирі яблука, 
все разом добре змішують, кладуть у сотейник, змащений маслом, 
ставлять запікати в духовку на 40-50хв.
Готову бабку нарізують скибками і при подачі до столу поливають маслом.
На склянку пшона - 150г яблук, 2 ложки вершкового масла, 2 яйця, 3 склянки молока, 2,5 ложки цукру, 1 ложка вершкового масла для поливки бабки.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:prirv_a
Date:29 серпня 2006 16:19 (UTC)
(Понюхати)
он воно що :-)

бабця мене завжди лякала цими лігумінами (лигуминами), коли я не хотів їсти кашу.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 серпня 2006 12:00 (UTC)
(Понюхати)
а моя мати розповідала, що в дитинстві залюбки ці лігуміни їла
нате вони солодкі були