?

Log in

No account? Create an account
30 серпень 2006 @ 16:51 Шакшука
  • 5 яєць
  • 1 цибулина
  • 2 зубки часнику
  • 2 солодких перця 
  • 500г помідор
  • 1  ложка оцту, кмін 
  • 1 ч. ложка цукру, зелень петрушки
  • олія, білий перець, сіль

Цибулю та часник дрібно посікти, перець почистити, порізати квадратиками, все спасерувати на олії під покришкою.
Тим часом помідори занурити на декілька хвилин у киплячу воду, 
протерти через сито, томат вилити до пательні з овочами.
Влити оцет, всипати цукор.
Тушкувати під покришкою до готовності.
Затім в овочевій масі ложкою зробити лунки та вибити в них яйця.
Обережно за допомогою виделки розмішати білок в томаті не чіпаючи жовтків.
Коли білки яєць побіліють, зняти з вогню, всипати дрібку товченого кміну, поперчити та посолити 
до смаку, посипати зеленню, подати до столу.
Для любителів "гострого" - при тушкуванні овочів можна вкинути червоний перчик.

Шакшука - страва арабської кухні.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:horstwessel
Date:30 серпня 2006 18:20 (UTC)
(Понюхати)
чото послє паявлєнія птічіва гріпа атвірнуло ат йаіц
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:31 серпня 2006 09:30 (UTC)

он ужє улетел в тьоплиє края

(Понюхати)
мона забацати зі страусячими яями
недавно бачив в гамазині...по 60 грициків один штука