?

Log in

No account? Create an account
04 вересень 2006 @ 20:45 Пиріжки до россолу
  • 300г борошна
  • 20г пивних дріжджів
  • 100мл молока
  • 50г вершкового масла
  • 1,5 ч. ложки солі
  • 0,5 ч. ложки цукру
  • 2 яйця
До борошна влити тепле молоко, в якому попередньо розчинити дріжджі, 
всипати сіль, цукор, масло кімнатної температури, вибити яйця.
Замісити тісто.
Воно не має бути дуже тугим.
Залишити його в теплі на годину для дозрівання.
Розтачати з тіста лист.

Тісто поділити на кульки величиною з яйце, приблизно вагою по 50-60г.
Розтачати з них варениці.

Приготувати начинку з відварених яєць та кропу, посоливши та поперчивши,

та начинку з бринзи і петрушки.

Затім положити по ложці фаршу на варениці.
Акуратно зліпити кінці варениць. 

Виробити руками пиріжки.

Виложити їх у пательню, змастити  яйцем.

Помістити пательню до розігрітої духовки (біля 200*С), випікати 25-30хв..


Дослід
кіт
kag0r:
From:khivrich_73
Date:05 вересня 2006 09:24 (UTC)
(Понюхати)
По-людськи:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:05 вересня 2006 09:56 (UTC)
(Понюхати)
так
ще треба випитати у жінки - скільки чого.