КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Пиріжки до россолу

  • 300г борошна
  • 20г пивних дріжджів
  • 100мл молока
  • 50г вершкового масла
  • 1,5 ч. ложки солі
  • 0,5 ч. ложки цукру
  • 2 яйця
До борошна влити тепле молоко, в якому попередньо розчинити дріжджі, 
всипати сіль, цукор, масло кімнатної температури, вибити яйця.
Замісити тісто.
Воно не має бути дуже тугим.
Залишити його в теплі на годину для дозрівання.
Розтачати з тіста лист.

Тісто поділити на кульки величиною з яйце, приблизно вагою по 50-60г.
Розтачати з них варениці.

Приготувати начинку з відварених яєць та кропу, посоливши та поперчивши,

та начинку з бринзи і петрушки.

Затім положити по ложці фаршу на варениці.
Акуратно зліпити кінці варениць. 

Виробити руками пиріжки.

Виложити їх у пательню, змастити  яйцем.

Помістити пательню до розігрітої духовки (біля 200*С), випікати 25-30хв..


Tags: Борошно, Закуска, Молоко, Олія, Сир, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments