КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Борщик овочевий

  • бурячок
  • невелика капустина
  • цуккіні
  • 2 картоплини
  • пів-склянки білої квасолі
  • морквина
  • черешок селери
  • 2 помідори
  • цибулина, сушений базілік та орігано
  • зелень петрушки
  • ол. олія, сіль, перець
  • сметана


Салеру та картоплю порізати, вкинути до каструлі, вкинути очищені бурячок та цибулину, залити водою, поставити на вогонь.
Попередньо замочену квасолю, відварити в підсоленій воді.
Помідори ошпарити, зняти з них шкіру, порізати  на маленькі шматочки та спасерувати на олії під кришкою.
Коли картопля буде майже готова, всипати пошатковану капусту, порізані кружальцями морквину та цуккіні, протерті на ситі помідори, варити до готовності овочів.
Під кінець вийняти з каструлі бурячок та цибулину, всипати квасолю, заправити до смаку сушеним базіліком і орігано, зеленою петрушкою, посолити.
До столу подавати зі сметаною.
Tags: Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments