?

Log in

No account? Create an account
04 вересень 2006 @ 20:48 Борщик овочевий
  • бурячок
  • невелика капустина
  • цуккіні
  • 2 картоплини
  • пів-склянки білої квасолі
  • морквина
  • черешок селери
  • 2 помідори
  • цибулина, сушений базілік та орігано
  • зелень петрушки
  • ол. олія, сіль, перець
  • сметана


Салеру та картоплю порізати, вкинути до каструлі, вкинути очищені бурячок та цибулину, залити водою, поставити на вогонь.
Попередньо замочену квасолю, відварити в підсоленій воді.
Помідори ошпарити, зняти з них шкіру, порізати  на маленькі шматочки та спасерувати на олії під кришкою.
Коли картопля буде майже готова, всипати пошатковану капусту, порізані кружальцями морквину та цуккіні, протерті на ситі помідори, варити до готовності овочів.
Під кінець вийняти з каструлі бурячок та цибулину, всипати квасолю, заправити до смаку сушеним базіліком і орігано, зеленою петрушкою, посолити.
До столу подавати зі сметаною.
Дослід
кіт
kag0r: