?

Log in

No account? Create an account
06 вересень 2006 @ 20:01 Кашка гарбузова з рисом
  • 400г гарбуза
  • склянка довгозернистого рису
  • часник, перець
  • зелень петрушки, сіль
  • вершкове масло, приправа "Vegeta" 

Гарбуз почистити, порізати на невеликі кубики, висипати до пательні, положити туди ложку масла і під покришкою на малому вогні тушкувати протягом 15-ти хвилин.

Затім до нього положити два зубки часнику, лавровий листок, 5 зерен перцю, всипати рис та посіченої зелені петрушки, ч. ложку приправи "Vegeta".

Посолити до смаку та влити дві склянки гарячої води, перемішати, довести до кипіння, накрити покришкою, скрутити вогонь до мінімуму та готувати 18-20 хвилин.

Подавати як другу страву.
Якщо до вподоби, то можна до каші влити трохи гарячого молока.

Також гарбуз можна заготовити на зиму.

Для цього його порізати на скибки, вибрати насіння,

зрізати шкірку та порізати на невеликі кубики.

Розфасувати  до пакета.

Пакет помістити до морозилки з температурою -22-24*С для заморозки.
Для подальшого довготривалого зберігання достатньо температури -18*С.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:deaf_horse
Date:06 вересня 2006 17:27 (UTC)
(Понюхати)
а рис коли класти? разом з гарбузом чи пізніше - перед часничком, петрушкою і т.д.?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:06 вересня 2006 17:41 (UTC)
(Понюхати)
хух
ага, пропустив
[User Picture Icon]
From:deaf_horse
Date:06 вересня 2006 17:48 (UTC)
(Понюхати)
уже бачу, посіба:)
всігда з інтересом читаю твої рецепти :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:06 вересня 2006 17:59 (UTC)
(Понюхати)
ОКа