КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Кашка гарбузова з рисом

  • 400г гарбуза
  • склянка довгозернистого рису
  • часник, перець
  • зелень петрушки, сіль
  • вершкове масло, приправа "Vegeta" 

Гарбуз почистити, порізати на невеликі кубики, висипати до пательні, положити туди ложку масла і під покришкою на малому вогні тушкувати протягом 15-ти хвилин.

Затім до нього положити два зубки часнику, лавровий листок, 5 зерен перцю, всипати рис та посіченої зелені петрушки, ч. ложку приправи "Vegeta".

Посолити до смаку та влити дві склянки гарячої води, перемішати, довести до кипіння, накрити покришкою, скрутити вогонь до мінімуму та готувати 18-20 хвилин.

Подавати як другу страву.
Якщо до вподоби, то можна до каші влити трохи гарячого молока.

Також гарбуз можна заготовити на зиму.

Для цього його порізати на скибки, вибрати насіння,

зрізати шкірку та порізати на невеликі кубики.

Розфасувати  до пакета.

Пакет помістити до морозилки з температурою -22-24*С для заморозки.
Для подальшого довготривалого зберігання достатньо температури -18*С.

Tags: Другі страви, Запаси, Крупи, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments