?

Log in

No account? Create an account
08 вересень 2006 @ 12:56 Картопляні палюшки
/ мамин рецепт /
Пів-кілограма картоплі відварити в підсоленій воді.

Як вистигне, почистити, розім"яти виделкою, трішки посолити,
вибити до неї одне яйце та всипаючи потрохи борошна, замісити туге тісто.
Борошна має піти зо дві склянки.
Також до тіста можна всипати небагато протертого домашнього сиру.
Ростачати тісто в лист завтовшки 1см.
Порізати його на невеликі ромбики.

Вкинути їх в підсолений окріп, помішати дерев"яною кописткою.
Коли вспливуть, дати поваритись ще зо дві хвилини.
Затім їх вийняти шумівкою.

Палюшки полити олією зі смаженою цибулею.
Можна помастити топленим смальцем зі шкварками.
Палюшки подають зі сметаною.

Дослід
кіт
kag0r: