КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Відбивна з цибулею

/мамин рецепт/
Для відбивної треба взяти м"якоть свинного клубу.
Нарізати з неї порційні куски вагою приблизно 100г.

Затім їх треба відбити, спочатку лезом сікача,

потім обережно молотком, допоки м"ясо  не стане тоненьким та еластичним.

Накришити зверху тоненькими смужками цибулю, 
посолити та поперчити свіжим чорним або білим перцем.
Можна також положити трохи тертого твердого сиру.

Оберезно лезом сікачи розтовкти цибулю.

Зложити відбивну вдвоє та добре здавити долонею.

Вмокнути в збите яйце,

затім в товчені сухарі, повторити це ще раз.

Обсмажити відбивну з двох сторін в розігрітому смальці.

Гарячу подавати до столу. 


Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments