?

Log in

No account? Create an account
11 вересень 2006 @ 11:44 Відбивна з цибулею
/мамин рецепт/
Для відбивної треба взяти м"якоть свинного клубу.
Нарізати з неї порційні куски вагою приблизно 100г.

Затім їх треба відбити, спочатку лезом сікача,

потім обережно молотком, допоки м"ясо  не стане тоненьким та еластичним.

Накришити зверху тоненькими смужками цибулю, 
посолити та поперчити свіжим чорним або білим перцем.
Можна також положити трохи тертого твердого сиру.

Оберезно лезом сікачи розтовкти цибулю.

Зложити відбивну вдвоє та добре здавити долонею.

Вмокнути в збите яйце,

затім в товчені сухарі, повторити це ще раз.

Обсмажити відбивну з двох сторін в розігрітому смальці.

Гарячу подавати до столу. 


Дослід
кіт
kag0r: