?

Log in

No account? Create an account
13 вересень 2006 @ 12:46 Горохова зупка
Дві склянки гороху та 300г копчених свинних ребер промити, залити водою, вкинути корінчик салери, петрушки, цілу цибулину, лавровий листок та 5-6 горошин чорного перцю.
Горох краще вибирати зеленого кольору, він смачніший за жовтий та попередньо замочити.

Поставити на вогонь та варити.
Як почне кипіти, зібрати піну.

Тим часом почистити 3-4 картоплини та одну морквину, порізати їх кубиками.

Як горох розвариться, видалити з баняка цибулину та всипати порізані овочі.
Готову зупку посолити до смаку, заправити смаженою цибулею на смальці.

Всипати кришеної зелені кропу та петрушки, дати покипіти декілька хвилин і зняти з вогню.

Зупка має настоятися зо пів-години.
Подається вона з сухариками.
Для цього скибки житнього хліба порізати на маленькі кубики.

Розтовкти зубчик часнику, всипати дрібку солі, влити олії, розмішати та вилити в розігріту пательню.

Всипати  в пательню кубики житнього хліба та обсмажити їх до золотистого кольору.

Сухарики також можна приготувати зі смаком кропу. 
Тоді замість часнику розтовкти пучок дрібно посіченої зелені кропу.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:cucumber58
Date:13 вересня 2006 10:08 (UTC)
(Понюхати)
Тема сроков замачивания гороха не раскрыта.А это-важно.ИМХО.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 вересня 2006 10:22 (UTC)
(Понюхати)
добавив...
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:13 вересня 2006 10:23 (UTC)
(Понюхати)
точно )

дуже цiкаво було б побачити рецепт приготування аутентичного боблевешу..
[User Picture Icon]
From:zoe_dorogaya
Date:13 вересня 2006 11:08 (UTC)
(Понюхати)
я забыла что такое цибулина :-(
[User Picture Icon]
From:miroirs
Date:13 вересня 2006 11:15 (UTC)
(Понюхати)
луковица
[User Picture Icon]
From:zoe_dorogaya
Date:13 вересня 2006 11:16 (UTC)
(Понюхати)
спасибо
[User Picture Icon]
From:zoe_dorogaya
Date:13 вересня 2006 11:09 (UTC)
(Понюхати)
Выглядит супер!
From:oshaif
Date:13 вересня 2006 11:25 (UTC)
(Понюхати)
Не, не вкусно, я ел(