?

Log in

No account? Create an account
14 вересень 2006 @ 12:28 Курячі стегна з рисом
  • 4 курячих стегна
  • 1,5  склянки жовтого рису
  • морквина
  • цибулина
  • 2 зубки часнику
  • 3 солодкі перці різних кольорів
  • куркума, сіль
  • олія
Стегна промити у холодній воді, протерти та обсмажити на олії з двох сторін до рум"яної шкоринки.

Порізати овочі.

Затім влити в пательню 3 ложки олії та спасерувати овочі (10хв).

Всипати чайну ложку меленої куркуми, перемішати та готувати ще зо дві хвилини, 
всипати рис, перемішати, зачекати ще декілька хвилин, доки він не вбере в себе олію (стане "восковим").

Далі треба посолити, влити 3 склянки гарячої води, перемішати, положити в рис обсмажені стегна, 

довести до кипіння та збавити вогонь до мінімуму.
Готувати під покришкою протягом 12 хвилин і не мішати!
Затім зняти з вогню та залишити страву накритою, щоби "дійшов" рис.


Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:a_ga_ta
Date:14 вересня 2006 10:49 (UTC)
(Понюхати)
спасибо за идею :) интересно, нужно попробовать :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 вересня 2006 10:54 (UTC)
(Понюхати)
дасте знати після дегустації:)))
[User Picture Icon]
From:a_ga_ta
Date:14 вересня 2006 11:11 (UTC)
(Понюхати)
ага :) уже распечатала рецептик, утащу в копилку.
я делаю похоже, но в горшочках, и рис не обжариваю. в сковородке должно быть поинтересней :)
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:14 вересня 2006 16:01 (UTC)
(Понюхати)

вот про вариацию риса курицы и овощей :) готовится быстро, имеет неизменный успех ) можно позиционировать как дежурное блюдо от внезапных гостей ))

http://community.livejournal.com/kitchen_nax/1946120.html
[User Picture Icon]
From:a_ga_ta
Date:14 вересня 2006 17:55 (UTC)
(Понюхати)
о, спасибочки, порою на досуге все обсуждение :)