КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Курячі стегна з рисом

  • 4 курячих стегна
  • 1,5  склянки жовтого рису
  • морквина
  • цибулина
  • 2 зубки часнику
  • 3 солодкі перці різних кольорів
  • куркума, сіль
  • олія
Стегна промити у холодній воді, протерти та обсмажити на олії з двох сторін до рум"яної шкоринки.

Порізати овочі.

Затім влити в пательню 3 ложки олії та спасерувати овочі (10хв).

Всипати чайну ложку меленої куркуми, перемішати та готувати ще зо дві хвилини, 
всипати рис, перемішати, зачекати ще декілька хвилин, доки він не вбере в себе олію (стане "восковим").

Далі треба посолити, влити 3 склянки гарячої води, перемішати, положити в рис обсмажені стегна, 

довести до кипіння та збавити вогонь до мінімуму.
Готувати під покришкою протягом 12 хвилин і не мішати!
Затім зняти з вогню та залишити страву накритою, щоби "дійшов" рис.


Tags: Другі страви, Крупи, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments