?

Log in

No account? Create an account
14 вересень 2006 @ 12:48 Запечена риба. Це власний рецепт.
Настрій: Бадьорий
Зараз грає: Румунське радіо
01. Зловити рибу (лящ аба підлящик, підійде короп).
02. Почистити її та випотрошити.
03. Посолити трохи, поперчити (чорний мелений перець).
04. Виваляти у борошні.
05. Акуратно полити олією, так щоб все борошно на рибі було змащене олією.
06. Пекти рибу на розжареному вугіллі, як показано на фото:

07. Подавати гарячою з нарізаним лимончиком і їсти:)
Дослід
khivrich_73:
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:14 вересня 2006 10:44 (UTC)

Re: Все хорошо

(Понюхати)
совершенно верно
а вот вымочить немного в свежевыжатом апельсиновом соке очень даже не помешает )
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 вересня 2006 10:44 (UTC)

біля річки

(Понюхати)
а я на вугликах роблю по другому...
невелику рибу,себто плотички, верхівки, піскарі та інше чищу від нутрощів, промиваю, висипаю до поліетиленового пакета чи до баняка(залежно що є під руками), всипаю туди трохи солі, меленого перцю, порізаного часнику, порізаної кільцями цибулі, трохи розмарину, вливаю трохи олії, перемішую та залишаю на пів-годинки.
Затім у кожну рибку вкладується по гілочці петрушки, зубку часнику.
Далі рибки викладую на решітку, щільно одна до другої, перекладую цибулею.
Ставлю на вуглики.
По хвилин 10 обсмажую з двох сторін.
Час від часу поливаю рештками рідини від маринування.
Тим часом до риби готую соус - дуже дрібно посічена зелень петрушки,вичавлюю до неї сік з лимона, вливаю трохи ол. олії, сильно розколочую до білого кольору.

А потім рибка + соус + біле столове...
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 вересня 2006 11:12 (UTC)

особливо сподобалося:)))

(Понюхати)
"Усадить супругу, дать подзатыльник обормоту, отобрать у него любимую блесну, налить себе 50-70 граммов водочки, жене - по ее вкусу, обормоту - колы."
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 вересня 2006 11:40 (UTC)

Re: Дык писалась-то по горячим следам :о)

(Понюхати)
співчуваю:)))
(Deleted comment)
From:khivrich_73
Date:14 вересня 2006 12:55 (UTC)

Re: Дякую :о)))

(Понюхати)
А як з приводу, замісь щучки - судачка?
(Deleted comment)
From:khivrich_73
Date:14 вересня 2006 13:02 (UTC)

Re: Судак суховат все же...

(Понюхати)
ок
From:khivrich_73
Date:14 вересня 2006 12:55 (UTC)
(Понюхати)
Краса! Обов'язково спробую!