lotoos (lotoos) wrote in ua_kyxap,
lotoos
lotoos
ua_kyxap

  • Mood:

Капуста з пшоном

Квашену капусту промити, залити водою трішки вище капусти і проварити хвилин 10-15, зверху засипати промитим пшоном, не мішати, накрити покришкою і варити поки пшоно не буде готове, тоді ми солимо, перчимо, і заправляємо заправкою.
Заправка :2-3 яйця змішати з 250гр сметани і 1-2 ст.ложки муки.
Заливаємо заправку в капусту з пшоном і чекаємо коли закипить, дивимось по густині, не дуже густе, як на фото.

При подачі капусту поливаємо шкварками з цибулею.( грудинку або саме сало ріжемо на кубики, витоплюємо шкварки, коли вони будуть готові добавляємо порізану цибулю і прожарюємо її до хрусту. До капусти дуже пасує чарка холодненької і рідненької горілочки.
Tags: Другі страви, Крупи
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments