КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сушені помідори

Для сушіння потрібно вибирати м"ясисті подовгасті та достиглі плоди.

Одним з кращих  для сушіння являється сорт "San Marzano".

Помідори треба ретельно промити та витерти серветкою насухо.
Затім плоди розрізати навпіл, вибрати за допомогою чайної ложечки м"якіть з зернятами.
Її можна використати для приготування заправки чи соусу.

Виложити на пів-години половинки зрізаною частиною на серветку, щоби вийшла зайва волога.
Потім кожду половинку посолити, всипати дрібку меленого орігано. 
Якщо до вподоби, то можна всипати дрібку гострого червоного перцю.
Виложити  половинки помідор на решітку до електричної духовки, виставити температуру 80-90С*, 
увімкнути режим "аерогріль".
Сушити біля 3-4-х годин, слідкуючи, щоби не пригоріли.

Готові помідори виложити щільно до скляної банки "твіст", 
залити оливковою чи соняшниковою олією, слідкуючи, щоб не залишилося бульбашок повітря, 
закривають кришкою та поміщають в холодне місце для подальшого використання.
В банку також можна положити гілочку розмарину чи декілька зубків часнику.

Можна також їх розфасувати в пакети та помістити до морозилки.

Tags: Закуска, Запаси, Овочі
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments