Помідори треба ретельно промити та витерти серветкою насухо.
Затім плоди розрізати навпіл, вибрати за допомогою чайної ложечки м"якіть з зернятами.
Її можна використати для приготування заправки чи соусу.

Виложити на пів-години половинки зрізаною частиною на серветку, щоби вийшла зайва волога.
Потім кожду половинку посолити, всипати дрібку меленого орігано.
Якщо до вподоби, то можна всипати дрібку гострого червоного перцю.
Виложити половинки помідор на решітку до електричної духовки, виставити температуру 80-90С*,
увімкнути режим "аерогріль".
Сушити біля 3-4-х годин, слідкуючи, щоби не пригоріли.

Готові помідори виложити щільно до скляної банки "твіст",
залити оливковою чи соняшниковою олією, слідкуючи, щоб не залишилося бульбашок повітря,
закривають кришкою та поміщають в холодне місце для подальшого використання.
В банку також можна положити гілочку розмарину чи декілька зубків часнику.

Можна також їх розфасувати в пакети та помістити до морозилки.

Затім плоди розрізати навпіл, вибрати за допомогою чайної ложечки м"якіть з зернятами.
Її можна використати для приготування заправки чи соусу.
Виложити на пів-години половинки зрізаною частиною на серветку, щоби вийшла зайва волога.
Потім кожду половинку посолити, всипати дрібку меленого орігано.
Якщо до вподоби, то можна всипати дрібку гострого червоного перцю.
Виложити половинки помідор на решітку до електричної духовки, виставити температуру 80-90С*,
увімкнути режим "аерогріль".
Сушити біля 3-4-х годин, слідкуючи, щоби не пригоріли.
Готові помідори виложити щільно до скляної банки "твіст",
залити оливковою чи соняшниковою олією, слідкуючи, щоб не залишилося бульбашок повітря,
закривають кришкою та поміщають в холодне місце для подальшого використання.
В банку також можна положити гілочку розмарину чи декілька зубків часнику.
Можна також їх розфасувати в пакети та помістити до морозилки.