?

Log in

No account? Create an account
18 вересень 2006 @ 11:44 Юшка печінкова
Почистити та порізати 3  картоплини, вкинути до баняка, 
положити туди 4 зернини чорного перцю, 
лавровий лист, дві ложки зеленого горошку, 
влити курячого россолу та поставити на вогонь.
Через 5 хв. від початку кипіння всипати 60г макарон невеликих форматів (трубочки чи ракушки, тощо), 
якщо варити на воді то всипати ложку приправи "Vegeta".
Натерти до баняка на грубій терці 100г телячої (або свинн) печінки. 
Її треба попередньо помістити до морозилки та заморозити.
Всипати порізані на маленькі кубики морквину та скибку кореня салери.

Доки вариться юшка, ошпарити декілька помідор в кип"ятку, зняти з них шкірку, 
порізати на кубики, посікти також невелику цибулину та обсмажити їх на олії.

Через 7-12хв, як макарони зваряться (залежить від типу макарон, 
термін варіння вказаний на пакеті) всипати посіченого зеленого кропу та петрушки, 
заправити смаженим томатом з цибулею, посолити до смаку та зняти з вогню.

Подавати до столу.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:deaf_horse
Date:18 вересня 2006 10:47 (UTC)
(Понюхати)
прастітє мойо нєвєжєство, ало що таке курячий розсіл?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:18 вересня 2006 10:58 (UTC)
(Понюхати)
бульйон по сучасному