КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Юшка печінкова

Почистити та порізати 3  картоплини, вкинути до баняка, 
положити туди 4 зернини чорного перцю, 
лавровий лист, дві ложки зеленого горошку, 
влити курячого россолу та поставити на вогонь.
Через 5 хв. від початку кипіння всипати 60г макарон невеликих форматів (трубочки чи ракушки, тощо), 
якщо варити на воді то всипати ложку приправи "Vegeta".
Натерти до баняка на грубій терці 100г телячої (або свинн) печінки. 
Її треба попередньо помістити до морозилки та заморозити.
Всипати порізані на маленькі кубики морквину та скибку кореня салери.

Доки вариться юшка, ошпарити декілька помідор в кип"ятку, зняти з них шкірку, 
порізати на кубики, посікти також невелику цибулину та обсмажити їх на олії.

Через 7-12хв, як макарони зваряться (залежить від типу макарон, 
термін варіння вказаний на пакеті) всипати посіченого зеленого кропу та петрушки, 
заправити смаженим томатом з цибулею, посолити до смаку та зняти з вогню.

Подавати до столу.
Tags: М'ясо та лівер, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments