?

Log in

No account? Create an account
18 вересень 2006 @ 12:25 Квіткові хрустики
Потрібно вибирати молоді незапилені квітки гарбуза.
Їх старанно промити у холодній протічній воді та дати їй стекти.
Обрізати хвостики до довжини 2-3см.

Влити до миски склянку молока, ложку олії, вибите одне яйце, 
всипати по дрібці солі та меленого мускату.
Всипаючи поступово борошно, замісити рідке тісто. 
Це добре робити міксером.

Затім обваляти квітки в тісті

та обсмажити їх до золотистої шкоринки в олії.

Виложити їх на паперову серветку , щоби видалити зайву олію.
Затім виложити на полумисок та подати до столу.


 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:choana
Date:19 вересня 2006 10:10 (UTC)
(Понюхати)
A tut kvity dobavlyayut' do bul'enu supu...v mene navid' e des' kartynka...a ce vy vzyaly recept z yakoi kuhni?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:19 вересня 2006 10:26 (UTC)
(Понюхати)
з особистої:))))
а так, то італійці начиняють їх різноманітними продуктами